Design
Design By Us

Koncept
Mini Vintage Bordlampen med Sort skærm er nok noget nær det mest unikke set længe. Hver eneste lampe består af en samling antik glas fra 50-60erne der samles i hånden. Glassene findes rundt omkring i Europa og monteres på en Krom fodplade samt med en håndlavet skærm. Vi fristes næsten til at kalde Mini Vintage en Lotto-Lampe da den ender med en ny og unik løsning hver gang.
Mini Vintage Bordlampe Sort er kommet væltende ud fra de festlige streger bredt anlagt af Design by Us. Et godt bud når stangvarer søges undgået og jagten er sat ind på design der tør hvor andre tisser.
Her findes den forbudne design-frugt der er mere farverig, iøjnefaldende og sjov. Æstetik er skubbet væk fra det helt jordnære og Design by Us viser at de kan træde vande hvor det er rigtigt dybt.
Det er blandt andet med Mini Vintage Bord Sort at Design by Us erklærer hellig krig mod kedeligt og konformt design, så ud med mormor lampen og ind med en flabet bandit, der lystigt sparker lusket liv og design-drøn i discokuglen.

Vintage Mini Borddlampe Sort – Design By Us kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 6400.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.