Design
Tom Rossau for TomRossau

Koncept
TR17 Bordlampe Beige/Birk Naturel fra Tom Rossau er den fysiske manifestation af den ultimative symbiose mellem fabelagtigt godt design og materialers finurlige egenskaber. Det er den magiske oplevelse, når et materiale der er beregnet på en prototype pludselig opfører sig balstyrisk og afslører utilsigtede egenskaber. Her er det eneste at gøre så at dykke ned i de nye muligheder og udforske potentialet helt til bunds.

Inspirationerne til TR17 Bordlampe Beige/Birk Naturel kommer alle vegne fra, men selve processen hvor begrænsningerne samt potentialet defineres er i sig selv en stor oplevelse. Ofte ville det være mere passende at henvise til selve materialet når der spørges ind til designeren, da Tom Rossau blot ser sig selv som hjælperen der henter skruer og monterer de løse ender.

Med funktionalitet, bæredygtighed og energiforbrug som helt oplagte grundsten i alt godt design, bliver det en endnu mere spændende opgave at imødekomme kravene fra den endelige forbruger. Men alt i alt er Tom Rossau en stor tilhænger af tilfældigheden samt en styrkelse af det element af leg der er i alt (godt) design.

TR17 Bordlampe Beige/Birk Naturel – Tom Rossau kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4090.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.