Design
Design By Us

Koncept
Too Much Velvet pendlen i størrelse small med reflekterende guld inderside, spiller massivt ind med fløjlskortet. Her er der tale om at fløjlshandskerne er smidt og der er tilsat en spandfuld midnats blå hvilket så er kombineret med den høje kvalitet som de håndlavede skærme fra Design by Us besidder.
Det at de smedes i Danmark med massiv brug af blod, sved og alfe-tårer, giver et unikt og meget personligt produkt…. har du kærtegnet din lampe idag?
Too much velvet small pendlen er kommet væltende ud fra de festlige streger bredt anlagt af Design by Us. Et godt bud når stangvarer søges undgået og jagten er sat ind på design der tør hvor andre tisser.
Her findes den forbudne design-frugt der er mere farverig, iøjnefaldende og sjov. Æstetik er skubbet væk fra det helt jordnære og Design by Us viser at de kan træde vande hvor det er rigtigt dybt.
Det er blandt andet med Too much velvet pendlen pendlen at Design by Us erklærer hellig krig mod kedeligt og konformt design, så ud med mormor lampen og ind med en flabet bandit, der lystigt sparker lusket liv og design-drøn i discokuglen.

Too Much Velvet Pendel Small Ø50 – Design By Us kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4800.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.