Design
Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide

Koncept
Artemides Tolomeo MIDI Bordlampe er fra 1987 i sin oprindelige form, og er uden sidestykke verdens mest populære bordlampe og er frontrunner inden for design, lysudbytte, bekvemmelighed og æstetik.

Vær opmærksom på, at Midi og Micro modellen ikke har afbryder på skærmen

En af grundende til Tolomeos store popularitet er fleksibiliten i den fuldt ud justerbare krop som giver total kontrol over lyset. Derudover er valget at kvalitetsmaterialer samt fokus på gedigent håndværk også en væsentlig faktor.

Tolomeo lampen er en del af Artemides kollektion af moderne klassikere og har vundet utallige priser siden introduktionen. Blandt andet den prestigefyldte Compasso d’Oro Award for bedste design i 1989, HAUS Industriform i 1987 samt af nyere dato Observeur du Design Paris for Micro i 2001 og Designpreis i 2008 for Fluo.

En lampe til alsidig brug som findes i private hjem, kontorer, hoteller, biblioteker og mange andre steder. Serien omfatter nu mange størrelser bordlamper, pendler, væglamper, loftlamper og gulvlamper.

Artemide fører en bredt program af lamper så der bør som hovedregel regnes med 2-3 ugers levering på disse eksklusive lamper, da det kan være svært at have alt hjemme.

Tolomeo MIDI Bordlampe – Artemide kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2267.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.