Design
Hans J. Wegner for Pandul

Koncept
Den klassiske Hejsependel, også kaldet “The Pendant” er kommet i en jubilæumsudgave, for at fejre lampens 100 års eksistens. Den smukke pendel i Ivory og Guld kombination, med forgyldt bøjle og indgraveret signatur er designet af Hans J. Wegner og er en ægte klassiker med en god og rigtig grundide.

Pendlerne er nummeret og der er kun produceret 300 på verdensplan, så ønsker du denne unikke pendel, skal du ikke vente alt for længe.

Konceptet hviler i at den er en højdejusterbar lampe, hvor der i skærmen er et integreret ”håndtag” som både er en bærende del af designet, men også gør at man kan hejse lampen op og ned uden at røre ved selve skærmen.

Også håndværket er helt i top med stor fokus på kvalitet og udførsel. Skærmen er trykt op i aluminium, håndslebet og derefter vådlakeret. Bøjlesættet er håndlavet, hvilket omfatter lodning, slibning, forgyldning samt samling med de enkeltvist vulkaniserede gummipakninger.

OBS – Lamperne fra Pandul produceres og samles i Danmark, med afsendelse fra fabrikken én gang om ugen. Derfor vil der kunne opleves leveringstider op til 4-8 dage ved lagerudsving.

The Pendant Ivory – Wegner HejsePendel – Pandul kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 7995.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.