Design
Ferruccio Laviani for Kartell

Koncept
Taj Mini Kobber LED Bordlampen er en spændende nyhed fra Kartell designet af Ferruccio Laviani.De nye precious lamper tilfører en fræk gang panache til det hele.

Taj Mini skal ses som mere end en lampe, da den er et tredimensionelt tegn, en lyskulptur og en tilstedeværelse i vores bevidsthed som holder os med selskab på bordet eller på hvilket heldigt møbel der nu end er valgt.

Der er med Taj LED lampen helt bevidst taget stormskridt væk fra de gammelkendte stereotyper som vi har vænnet os til. Her er ingen led, drejbare arme eller andre mekanismer, men en simpel og enkel form der gør jobbet til topkarakter. Linjerne er smukke og tillidsvækkende og det er både i slukket og tændt tilstand.

Med LED teknologien er Kartell nu også klar til at optimisere lyset og minimere forbruget, endnu et skridt i den rigtige retning. I den skinnende version kan der vælges mellem de klassiske farver i sort, hvid og Krystal, Taj stiller også med grå, grøn, blå og orange-rød i mini serien, der jo her yderligere er blevet udvidet med Bling-Bling udgaver i Guld og Kobber.

Der er en 3 trins lysdæmper monteret på selve lampen for styring af lysstyrken.

Versioner: 9325 i farverne Guld – GG eller Kobber – RR

Taj Mini Bordlampe Kobber – Kartell kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2150.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.