Design
Alberto Meda og Paolo Rizzatto for Luceplan

Koncept
STARLED light er en opladelig bordlampe som giver den ultimative fleksibilitet. Alberto Meda og Paolo Rizzatto har smækket en ny tilgang til oplysning sammen for Luceplan. Det 21. århundredes lys, der oplyser din vej, hvor som helst! STARLED Light benytter en enkelt LED, som genererer en høj lysstyrke med hvidt lys og den kræver ingen ledning: af den simple grund, at den bruger almindelige genopladelige batterier!

Lampen er en sammenfatning af alt det gode i design: forskning, teknologi og æstetik. Dens krop i methacrylat og det prismatiske hoved ligner en juvel, hvilket gør STARLED Light til en smuk og yndefuld lampe.

LED er en teknologisk innovation, der anvendes i bilindustrien, skiltning og luftfart – men er nu også til gavn for boligbelysning! STARLED Light fungerer på 3 genopladelige AA NiMH (nikkel-metalhydrid) og IKKE alkaliske batterier, der gør det muligt for dem at holde i ca 4 timer. STARLED Light genoplades som en mobiltelefon, med en oplader. Den perfekte lampe for dig som gerne vil være med på det helt nye.

OBS – Kan bestilles med og uden lader, så flere lamper kan deles om samme. Kan også leveres med speciallader der har plads til 4 lamper, kontakt os for pris og leveringstider.

STARLED Light Bordlampe – Luceplan kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1025.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.