Design
Ronni Gol
for Light Point

Koncept
Soho W2 LED Væglampe Hvid fra Light-Point er ganske enkelt belysningssmykker til din væg. Her er mulighed for den ultimative spice-up der kan laves helt personlig. Vælg mellem størrelserne W1, W2 og W3 der alle findes i farverne Hvid, Sort samt de nye Mocca og Gold.

Muligheden for at sætte dem op hvor størrelser (og farver for de modige) kombineres er ikke nok.. Nej Ronni er gået helt amok og har designet lamper der kan overlappe og i en smækker symbiose sammenkæde deres tilstedeværelse til et nyt lys-væsen. Vi overvejer her at Mocca og Gold i lidt forskellige størrelser, vil flytte en hvid skamfuld væg op på stjerne-niveau.

Soho W2 LED Væglampe Hvid når der skal et skarpt look til en moderne indretning…. eller udretning for udendørslamperne. Light-Point er ikke bange for fremtiden og omfavner da også ny teknologi, nytænkning og friske ideer. Striben af produkter er kendetegnet ved en let enkelthed og en skarpskåren tilgang til design.

Brugervenlighed og lave driftsomkostninger kombineret med klassiske og enkle farver giver lang ”visuel-levetid” da de ikke bliver okkulart forældede lige med det samme.

Soho W2 LED Væglampe Hvid væglamperne har også den fordel at dens Light-Point DNA er meget stærk så hele serien af Væglamper, der kan benyttes både indendørs og udendørs, komplementerer hinanden på bedste facon på tværs af størrelser og farver.

Bemærk at Guld finish kun anbefales til indendørs brug.

Soho W2 LED Væglampe Ø20 Hvid – LIGHT-POINT kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2495.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.