Design
Trond Svendgård for Northern Lighting

Koncept
Snowball Bordlampe Metallic er en stolt del af en moderne fortolkning af den klassiske Bauhaus lampe. Her afsløres råt og usødet hvordan den moderne og kubistiske stilart fra mellemkrigstiden fortsat er topmoderne den dag i dag.

Lampens polerede stål krop er solidt forankret til en strømlinet bund, der består af rektangulære former, der stiger opad, for til sidst at slutte af i en enkel og elegant kuglerund lampeskærm lavet i matteret glas. Under lampeskærmen er der en simpel skiveformet sokkel, der med stor sikkerhed balancerer de stringente vinkler nede fra basen, og holder den perfekte runde globe af lys.

Snowball Bordlampe Metallic er ud af en lille familie der formår at stå som enkelt enhed, men de kan også superbt supplere hindanden i mange settings. Large står for Gulvlampen og Small er bordlampen, der begge med deres minimalistiske design supplerer en bred vifte af indretninger og interiørs.

Et par Snowball bordlamper kan skabe en følelse af balance, eller samle en del af interiøret, hvor de som et par oplysende bogstøtter forbinder rummet mellem dem. Gulvlampen tilføjer elegance og giver indblik i størrelsesforhold og slår dimensioner fast, men samtidig er det en praktisk kilde til lys.

Det slanke design er tidsløst og sofistikeret, men en kommende ”design-levetid” der ikke ser ud til at slutte lige foreløbigt.

Snowball Bordlampe Hvid – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1190.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.