Design
Hedda H. Braathen for Northern Lighting

Koncept
Seed Væglampe Sort er en vægmonteret natlampe, med en spændende tilgang til mulighederne for at gøre den helt personlig. Der skabes et unikt læsemiljø med den filtrerede lyskilde. Der er tænkt på forbruget da den benytter en energibesparende LED GU10 lyskilde.

Det fokuserede, men alligevel bløde lys der udsendes gør det muligt at læse i sengen, mens din partner sover. Det er nemt at styre hvor lyset skal hen da armen er fleksibel og er nem at få peget i den rigtige retning. Det er ingen sag at fastgøre lampen til væggen, natbordet ja det kunne også være reolen ovre i det bedste læsehjørne.

Seed Væglampe Sort tændes og slukkes nemt og enkelt på kontakten hel ude i enden af hovedet. Sikkerheden er der også tænkt på da den ikke bliver varm, og derfor er den ekstremt børnevenlig.

Vælg mellem otte forskellige farver stof, hvor der er Light Blue, Old Rose, Yellow, Grey, Beige, Black, Green eller Red at vælge imellem. For de fingernemme er der mønstre, tips og tricks med i kassen, så du kan lave dit helt eget personlige cover til lampen.

Seed er inspireret af et frø der hygge-spirende ender med at blive til en plante.

Seed Væglampe Sort – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2290.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.