Design
Hans Bleken Rud for Northern Lighting

Koncept
Scheisse er en af Northern Lightings største pendler. Det er en pendel med design der er lige i plet og med masser af effekt. En selvsikker statement som tilfører bandit-streger og liv.

Grundtanken i Scheisse Pendel er basalt set en klassisk glødepære der eksploderer, og er fanget lige da stykkerne springer ud i rummet. Skærmen er udformet af ”glasskårene” her lavet af aluminium. De hænger i en lynfrosset tilstand, holdt på plads af en tynd metalstang. For at reflektere lyset bedst muligt, ud i rummet og ned af, er de malet hvide på begge sider.

Det ”iconoklastiske” design på Scheisse får tankerne i retning af Pop Art. Pendlen skaber et iøjnefaldende lys, der er funktionelt og sjovt. Med udgangspunktet i den traditionelle glødepære, har designeren tænkt lampen som en saglig blanding af kunst og industrielt design. Her er lys og skygge blandet ind i en saglig miks af positive og negative former. Det udtryksfulde design syntes at ændre sig til nye former, der med en spændstig leg på nethinden symboliserer afslutningen på pæren som vi kender den.

Scheisse Pendel – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 8900.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.