Design
Philippe Starck for Flos

Koncept
Romeo Moon S2 Pendel med en karakteristisk europæisk ånd. En del af Starcks romantiske genre. Lampen har en enkel, klar glasskærm og serien kan både bruges til det private hjem men ses også anvendt i mange spændende projekter. For en dramatisk præsentation, kan pendlerne hænges i grupper.

De smukke glasskærme, på Romeo Moon S2 Pendlen fremstår med deres riller som unikke stykker glaskunst der behager øjet, både i slukket og tændt tilstand. I slukket tilstand bemærker man rillerne, tyngden i glasset og selve skærmens tilstedeværelse. Når lampen tændes bliver den indre diffuser synlig og lampen får en helt ny indre dimension der træder frem på scenen og stolt lader spillet i glasset smykke rummet.

Brugen af de gode gamle E27 fatninger giver en super bredde i valget af lyskilder, ogtilføjer en dejligt fleksibilitet i når valget falder herpå.

Traditionelt bruges en kraftig Halogen version der gør lampen fuldt ud dæmpbar. Men er lavt forbrug vigtigere er der mange spændende muligheder blandt sparepærer og LED lyskilder.

Romeo Moon S2 Pendel – Flos kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 3960.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.