Design
Jesper J. Pedersen for Light Point

Koncept
Rørhat Væglampe 10,5W LED Messing fra Light-Point tilføjer ikke bare en tidsløs elegance til det brede sortiment, men stiller også med en 100% danskproduceret stempling i stambogen. Når den så også er dansk designet gør det den så til en 110% Dansk lampe ?

Rørhat Væglampe 10,5W LED Messing gennemgår en, nu om dage, ret utraditionel produktionsproces da det er det efterhånden sjældne gørtlerfag som blev trukket op af hatten. Det er den omhyggelige lodning af metallet, der kræver en gørtlers ekspertise.

Den smukke og enkle halvcirkel findes i en spændende vifte af farver og materialer. Vælg mellem de rustikke og enkle i sort, hvid, rustfrit stål eller galvaniseret, eller stik snuden frem og spil op til dans med de flotte varianter i rå kobber eller prøv med en af de polerede i messing, chrome eller kobber.

Der findes Forskellige navneplader til Rørhatten så indgangspartiet kan gøres personligt, men også til montering af lampen, er der spændende muligheder. Rørhatten kan monteres direkte på væggen eller på en speciel plade der er med til at fremhæve form og valg af materiale. Skal lampen anvendes som bedlampe eller andre steder uden murværk til ophængning er der forskellige standere der laver den om til en pullert.

Også indmaden i Rørhat er fleksibel hvor der er valget mellem den klassiske G23 fatning der ofte ses i projekt-lamper, eller prøv med den helt nye LED version der med sine kun 10,5W er yderst lempelig overfor elforbruget. De snusfornuftige jyder vil nok satse på E14 versionen, der med sin fleksible fatning åbner op for et bredt udvalg af lyskilder og langtidssikrer lampen til mange muligheder for senere ændringer.

Light-Point er ikke bange for fremtiden og omfavner da også ny teknologi, nytænkning og friske ideer. Striben af produkter er kendetegnet ved en let enkelthed og en skarpskåren tilgang til design.

Brugervenlighed og lave driftsomkostninger kombineret med klassiske og enkle farver giver lang ”visuel-levetid” da de ikke bliver okkulart forældede lige med det samme.

Rørhat Væglampe 10,5W LED Messing – LIGHT-POINT kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2995.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.