Design
ludovica+roberto palomba for Foscarini

Koncept
Rituals 3 bordlampen med E27 fatning, fremstår med en kernesund DNA som en samling af forskellige, men på samme tid komplementære lamper, når man beskuer hele serien. Her formidles magien i de kendte orientalske rispapirlamper men brugen af klassisk venetiansk mundblæst glas med en super spændende kalkagtig effekt, forkæler beskueren.

De spændende “snit” i overfladen er skabt ved en fornyelse af den traditionelle slibeteknik benyttet til efterbehandling af dette spændende materiale. Den grafiske effekt, der fremstår på overfladen, er med til at tryllebinde og forføre, mens tankerne ledes hen på helt andre mere forgængelige materialer, som rispapir trukket ud over et spinkelt bambusskelet.

Rituals 3 bordlampe formår både at imponere i ensom elegant majestæt, men er så sandelig da også et balstyrisk flokdyr, som kan sættes sammen på mange spændende måder. Det er de nye multibaldakiner, som Foscarini har udviklet, der er med til at låse dette fænomenale potentiale op.

Lyset, der emmer ud fra disse skønheder, er fyldigt, varmt og blødt. Dette kan yderligere tilpasses, da brugen af G9 og E27 fatninger giver stor bredde i udvalget af lyskilder.

Rituals 3 Bordlampe m/Dimmer – Foscarini kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2838.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.