Design
Design By Us

Koncept
Pollish pendlen i Clear med Chrome top har taget glasset fra Ballroom og hygge-dellerne fra Sheik Arab samt Punk DeLuxe. Hele baduljen er så smidt i den store design-blender, tilsat lidt forstyrret “by Us” og vupti en unik poleret bandit er født.
Mundblæst og håndmalet, ja så bliver det ikke bedre. Regn derfor med at der kan forekomme små variationer og endda bobler. Det er det vi kalder charme… og eksklusivitet.
Pollish pendlen er kommet væltende ud fra de festlige streger bredt anlagt af Design by Us. Et godt bud når stangvarer søges undgået og jagten er sat ind på design der tør hvor andre tisser.
Her findes den forbudne design-frugt der er mere farverig, iøjnefaldende og sjov. Æstetik er skubbet væk fra det helt jordnære og Design by Us viser at de kan træde vande hvor det er rigtigt dybt.
Det er blandt andet med Pollish pendlen at Design by Us erklærer hellig krig mod kedeligt og konformt design, så ud med mormor lampen og ind med en flabet bandit, der lystigt sparker lusket liv og design-drøn i discokuglen.

Pollish Medium Clear Pendel – Design By Us kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1800.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.