Producent
Philips

Koncept
Philips Hue Color 10W E27 Pære er pæren du kan kode til at lyse, præcis som du vil have det.

Ved hjælp af Philips Hue app’en kan du indstille dine pærer til at lyse på bestemte tidspunkter. I bestemte rum og af bestemt varighed. Ligeledes kan du dæmpe pærerne og få dem til gradvist at slukke om aftenen, så du langsomt bliver afslappet eller gradvist at tænde om morgenen, så du langsomt vågner og føler dig frisk.

Du kan vælge at have det ideelle arbejdslys på 4.000 – 4.500 K; det ideelle afslapningslys på 2.700-2.800 K eller have dagslys på 6.000-6.500 K, som modvirker at du føler dig energiforladt om vinteren. Der er utallige muligheder.

Med Philips Hue Color kan du ligeledes vælge mellem 16 mill. farver ved hjælp af app’en. Du kan have festlys med forskellige farver rundt omkring i rummet. Du kan synkronisere lyset med dine film og din musik og du kan endda bruge lyset som tyverisikring, da du kan kode lyset til at tænde i en bestemt varighed rundt omkring i huset, så det ser ud som om du går rundt derinde, selvom du ligger på liggestolen i syd Spanien.

Med dette startsæt kan du styre dine Philips Hue Color E27 pærer da der medfølger en Philips Hue bridge. Derudover skal du bruge Philips Hue-app’en, så til at kode pærerne til at lyse præcist som du vil have det.

OBS Denne bridge er version 2.0.

OBS! Rabatkoder og anden rabat kan ikke anvendes på Philips Hue produkterne.

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1490.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.