Producent
Philips 

Koncept
Philips Hue Iris Bordlampe er den ideelle lampe til at skabe stemningsbelysning rundt om i hjemmet. Du kan bruge den til at fremhæve detaljer eller møbler eller du kan have den på dit arbejdsbord eller sengebord og kode den til henholdsvis at give arbejdslys eller afslapningslys. Ved siden af sengen kan du kode den til langsomt at dæmpe lyset om aftenen og langsomt tænde lyset om morgenen.

Den har den lækre detalje, at der kommer lys ud af den transparente fod, hvilket får den til at ligne en lysende søanemone.

Du kan bruge den når der er fest og vælge imellem de 16 mill. farver til at give en super stemning i rummet.

Du kan sætte den alle steder hvor du har en stikkontakt nær ved, både så den er synlig eller skjult, alt efter hvordan du vil have lyset til at falde.

Brug din tablet eller smartphone til at kode Iris lampen eller køb en Philips Hue Tap Switch eller Philips Hue Dim Switch, som du kan bruge som kontakt på væggen eller der, hvor du har behov for at styre lyset fra.

For at du kan styre din Philips Iris Bordlampe skal du bruge en Philips Hue bridge. Med denne kan du tilkoble 50 pærer eller 12 forskellige lamper, så med en bridge og de pærer du har behov for, kan du styre lyset overalt i dit hjem.

OBS! Rabatkoder og anden rabat kan ikke anvendes på Philips Hue produkterne.

Philips Hue Iris Bordlampe kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 590.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.