Producent
Philips 

Koncept
Philips Hue Beyond Bordlampe er en moderne lampe der passer ind i ethvert moderne hjem. Den skal blot sættes i stikkontakten og så har du lys.

Bordlampen bruger 2 uafhængige LED pærer, hvor den ene kan bruges til funktionel belysning, mens den anden kan bruges til stemningsbelysning. Den ene er uplight og den anden er downlight. Disse 2 kan også kodes, så de lyser forskellige farver og med forskellig intensitet. Som alt andet Philips Hue kan du kode lyset alt efter om du skal slappe af, arbejde, har brug for ekstra energi eller til festen, hvor der skal være knald på farverne.

Brug din tablet eller smartphone til at kode Beyond lampen eller køb en Philips Hue Tap Switch eller Philips Hue Dim Switch, som du kan bruge som kontakt på væggen eller der, hvor du har behov for at styre lyset fra.

For at du kan styre din Philips Beyond Bordlampe skal du bruge en Philips Hue bridge. Med denne kan du tilkoble 50 pærer eller 12 forskellige lamper, så med en bridge og de pærer du har behov for, kan du styre lyset overalt i dit hjem.

OBS! Rabatkoder og anden rabat kan ikke anvendes på Philips Hue produkterne.

Philips Hue Beyond Bordlampe kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2220.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.