Den unikke Kogle Pendel fortjener særbehandling. Kontakt os for et godt tilbud på din Kogle, som eventuelt kan indeholde special levering, ophæng og ikke mindst sikring.

Design
Poul Henningsen for Louis Poulsen

Koncept
PH Artichoke blev designet i 1958 af Poul Henningsen til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. PH Artichoke i stål, her med en diameter på 480 mm, er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, er verdenskendt og betragtes som et internationalt designikon. Armaturet består af 72 blade fordelt i 12 rækker, og deres indbyrdes placering giver et totalt blændfrit lys uanset betragtningsvinkel. For at sikre det høje kvalitetsniveau foregår store dele af produktionsprocessen stadig som håndarbejde.

Særlige hensyn ved levering, ophæng samt sikring Artichokerne er unikke pendler, hvor vi anbefaler, at der tages særlige hensyn.
– Ekstra skånsom og personlig levering af vores egne folk på aftalt tidspunkt.
– Ophæng som kan klares af vores rutinerede folk, der har stor erfaring i korrekt håndtering samt endelig justering.
– Gravering af ejer og kontaktoplysninger på toppladen samt eventuelt ét af bladene.
Derudover kan der foretages opmærkning jf. Det Kriminalpræventive råd hvis det ønskes. Kontakt os for yderligere oplysninger eller eventuelt total tilbud incl. levering, ophængning og sikring af din nye Kogle.

PH Artichoke Stål Ø480 – Louis Poulsen kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 51495.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.