Design
Poul Henningsen for Louis Poulsen

Koncept
PH 5 blev introduceret i 1958. PH 5 er blevet en designklassiker, verdenskendt og mere aktuel end nogensinde. Louis Poulsen lancerer nu et helt nyt og anderledes farvekoncept på dette designikon. Et match med tidens farver og tendenser. Farvekombinationerne går fra den blide og bløde skala fra hvid/rosa og rosa/grøn til den mere maskuline og rå stil med armygrøn/mørk grå og mørk grå/turkis, alle varianter har en mat overflade. De nye farvevarianter går fint i spænd med tidens naturmaterialer, forskellige træsorter, rå beton, tekstiler og andre accessories. De er med til at skabe en komfortabel og blød atmosfære, tid til eftertænksomhed, hygge og afslapning.

PH 5 mørk grå/turkis er en kommende designklassiker. Verdenskendt og mere aktuel end nogensinde. I 2008 fejrede PH 5 50 års jubilæum og blev fejret med en special kampagne: happy colour – happy birthday. Den dag i dag er disse lamper storsælgende overalt i verden og vist i de mest betydningsfulde indretningsmagasiner. Tiderne skifter, og farver skifter. Lys er blevet en væsentlig del af boligens indretning, og derfor afspejler tidens tendenser sig også mere og mere i belysningen.

Nu lancerer Louis Poulsen et helt nyt og anderledes farvekoncept på dette designikon. Et match med tidens farver og tendenser. Evnen til at tilpasse sig alle typer indretninger er fortsat unik, men med det nye koncept får belysningens rolle i den totale indretning mere kant.

Farvekombinationerne går fra den blide og bløde skala fra hvid/rosa og rosa/grøn til den mere maskuline og rå stil med armygrøn/mørk grå og mørk grå/turkis. Farvekombinationer, der alle gør lampen til en integreret del af indretningen uden at dominere den. En speciel detalje ved PH 5 lampen er afstandsbenene, der holder skærmene i millimeter nøjagtig position. På alle de nye varianter er disse nu udført i en varm bronzefarvet tone.

Alle farvevarianter er i en mat overflade, som giver det distinkte design en ekstra blødhed, og dette adskiller de nye varianter visuelt fra jubilæumsudgaven PH 50.

De nye farvevarianter går fint i spænd med tidens naturmaterialer, forskellige træsorter, rå beton, tekstiler og andre accessories. De er med til at skabe en komfortabel og blød atmosfære, tid til eftertænksomhed, hygge og afslapning.

Materiale
Afblændingsskærm: Mørk grå/turkis optrukket aluminium. Stag
: Varm bronzefarvet, valset aluminium.

PH 5 Hvid/Rosa – Louis Poulsen kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4995.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.