Design
Thomas Darø for Darø

Koncept
Paso 50 F1 Gulvlampe Sort/Eg er en lampe der stammer fra en spændende samling dele der er sat dejligt diverst sammen. Slut resultatet er så Bordlampe, Gulvlampe eller Pendel i et solidt mix af størrelser, farver og i nogle tilfælde finish på træ benene.

De enkle linjer påPaso 50 F1 Gulvlampe Sort/Eg er med til at tilføje lang ”Design-levetid” på dette produkt, som også passer fænomenalt godt ind mange steder. Det er det simple og moderne udtryk der skaber en spændende design-værdi i indretningen og gør Paso serien til et stærkt kort på hånden, når der skal indrettes.

Basisfarven for Paso er sort, hvilket signalerer æstetik og design. Paso er designet med den sorte farve som udgangspunkt for at skabe en tidløst og klassisk lampe, og den er produceret ved brug af de bedste materialer. Det simple design gør lampen let at samle selv, og hele kollektionen har flot samhørighed.

Derudover er der resten af Paso Universet der giver plads til kreativitet og individuel design. Der er et stort udvalg af farver, så man kan vælge en lampe, der passer præcis til ens egen stil og indretning. Paso pendlerne byder på endnu mere kreativitet, med de flotte tekstilledninger af høj kvalitet i flere forskellige farver. Lad kreativiteten bestemme – også med belysningen derhjemme.

Paso Basic 50 F1 Gulvlampe Sort/Eg – Darø kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1699.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.