Design
Seppo Koho for Secto Design

Koncept
Pendlen som vi oplever næsten er synonymt med Secto må helt klart være den flotte Octo 4240, der findes i hvid, birk, valnød og sort.

Secto 4240 Pendlen i Hvid med 5M ledning fra Secto Design med 5M Ledning er innovativ brug af træ samt godt gedigent håndværk. Skabt ud fra en indgroet respekt den nordlige halvkugles træsorter, samt det enkle skandinaviske design kombineret med godt træhåndværk. Secto lampernes enkle men interessante former er små rum i sig selv og gemmer diskret på sin lyskilde der koket hænger inde i skyggen for ikke at blænde, med sit varme og hyggelige lys.

Unikke og nyskabende lamper der flytter belysning ind i et moderne design-univers med et solidt greb i fortidens materialer og snedkerfaget.

Skærmene på Secto 4240 pendlen er lavet, i Finland, af PEFC-certificeret, finsk birke finér i bedste kvalitet. Træet som Secto lamperne laves af produceres i det centrale Finland, og transporteres derfor kun korte afstande. Samtidig er der under produktionen stort fokus på genbrug og sortering af materialer, for eksempel bliver savsmuldet genbrugt til at lave træpiller til opvarmning. Bæredygtigt og gennemtænkt.

Denne store, men samtidig luftige pendel er allerede blevet en klassiker. Passer overraskende godt i små rum også på grund af sin lethed. Den er derfor yderst velegnet til at have over spisebordet.

Octo 4240 Pendel Hvid 5M – Secto kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5670.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.