Design
Cathrine Kullberg for Northern Lighting

Koncept
Norwegian Forest Stor Pendel Birk er ud af en familie af pendler og bordlamper der udemærker sig ved at skærmen er lavet af ægte birke eller asketræs finer. Derudover er der i mønsteret skildret scener fra en nordisk fyrreskov med et rigt dyreliv.

Der trækkes tungt på den lækre klassiske skandinaviske tradition for at bruge tynde, semi-gennemsigtige finer strimler. Det sirlige mønster er laserskåret af dygtige håndværkere i Sverige.

Skærmen på Norwegian Forest Stor Pendel Birk er lavet af dobbelt lags nordisk birke eller aske finér i den bedste kvalitet. Skærmen er behandlet på ydersiden for et lysere look, og indersiden er beklædt med et specielt hvidt papirmateriale for optimal refleksion.

Selve produktionen af skærmen sker ved at fineren føres gennem en bøjnings-proces for at blive smidig og føjelig. Dernæst sprøjtes den med en speciel overfladebehandling, helt uden opløsningsmidler. Dernæst håndsyes elementerne sammen over en hvis stålramme ved hjælp af lædersnor. Når Norwegian Forrest er tændt emmer der en behagelig glød ud fra både selve skærmen men også fra de sirlige mønstre.

Norwegian Forest Lampen blev første gang præsenteret i 2007 hvor den blev solgt gennem Cathrine Kullberg Design. I dag er den dog indlemmet i den hyggelige kollektion hos Northern Lighting.

Det skal bemærkes, at træ er udsat for garvning i stærkt sollys. Det anbefales derfor at rotere en lampe der udsættes for direkte sollys, for at sikre en jævn, ”solbruning hele vejen rundt.

Norwegian Forest Stor Pendel Birk – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5540.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.