Design
Ronni Gol
for Light Point

Koncept
Noho W1 LED Væglampe Hvid fra Light-Point er efterkommer af Soho serien. De er ganske enkle belysningssmykker til din væg, hvor her er mulighed for den ultimative spice-up der kan laves helt personlig. Vælg mellem størrelserne W1, W2, W3 og W4 der alle findes i farverne Hvid, Sort samt Guld.

Muligheden for at sætte dem op hvor størrelser (og farver for de modige) kombineres er ikke nok.. Nej Ronni er gået helt amok og har designet lamper der kan overlappe og i en smækker symbiose sammenkæde deres tilstedeværelse til et nyt lys-væsen. Light-Point er ikke bange for fremtiden og omfavner da også ny teknologi, nytænkning og friske ideer. Striben af produkter er kendetegnet ved en let enkelthed og en skarpskåren tilgang til design.

Brugervenlighed og lave driftsomkostninger kombineret med klassiske og enkle farver giver lang ”visuel-levetid” da de ikke bliver okkulart forældede lige med det samme.

Noho væglamperne har også den fordel at deres Light-Point DNA er meget stærk så hele serien af Væglamper, der kan benyttes både indendørs og udendørs, komplementerer hinanden på bedste facon på tværs af størrelser og farver.

Bemærk at Guld finish kun anbefales til indendørs brug.

Noho W1 LED Væglampe Hvid – LIGHT-POINT kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1495.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.