Design
Successful Living from Diesel with Foscarini

Koncept
Mysterio serien er det ironiske og ikoniske lysende øje på væggen, en flyvende tallerken udspændt på en wire i rummet eller et magisk spejl fra et gammelt mystisk hus, der er som taget ud af en thriller eller en B-film udi skræk-genren fra 1970’erne.

Vintage er et yderst velvalgt ord når inspirationen skal beskrives, men fortvivl ej den er ganske moderne udi materialevalg og produktionsteknikker. Mysterio tilpasser sig perfekt et myriader af situationer og brugsområder. Fra det hippe hjem til en trendy bar, med sin mystiske, legitime, originale og hygge-skumle charme.

Vælg mellem pendlen samt væg-/loftlampen som derudover kommer i hvid med inderside i varm og hyggelig kobber og den sorte der har en raffineret og cool sølv effekt på indersiden. Skærmen er lavet i robust polycarbonat polycarbonat, hvor den indvendige overflade er udstyret med en elegant metallisk overflade.

Successful Living from Diesel lamperne er som oftest bestillingsvarer men de kan normalt være hjemme inden for 1-3 uger.

Mysterio Pendel Hvid – Diesel kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1898.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.