Design Seppo Koho for Secto Design

Koncept Secto Magnum 4202 Pendlen i hvid fra Secto Design er innovativ brug af træ samt godt gedigent håndværk. Skabt ud fra en indgroet respekt den nordlige halvkugles træsorter, samt det enkle skandinaviske design kombineret med godt træhåndværk. Secto lampernes enkle men interessante former er små rum i sig selv og gemmer diskret på sin lyskilde der koket hænger inde i skyggen for ikke at blænde, med sit varme og hyggelige lys.

Unikke og nyskabende lamper der flytter belysning ind i et moderne design-univers med et solidt greb i fortidens materialer og snedkerfaget.

Skærmene på Secto Magnum 4202 pendlen er lavet, i Finland, af PEFC-certificeret, finsk birke finér i bedste kvalitet. Træet som Secto lamperne laves af produceres i det centrale Finland, og transporteres derfor kun korte afstande. Samtidig er der under produktionen stort fokus på genbrug og sortering af materialer, for eksempel bliver savsmuldet genbrugt til at lave træpiller til opvarmning. Bæredygtigt og gennemtænkt.

Magnum 4202 blev oprindeligt designet til det offentlige rum. Dens monumentale udseende gør det også en god mulighed for hjemmet rum med højt til loftet f.eks. i hallen.

Magnum 4202 Pendel Hvid – Secto kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 8450.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.