Design
Kaare Klint for Le Klint

Koncept
Le Klint 306 Bordlampe/Væglampe i messing er en klassiker af Kaare Klint, for dem der bare ikke kan få nok af de plisseformede skønheder i sirligt foldet plast.

Kip-lampen er designet i 1945 og opnår to mulige brugsområder, både som væglampe og bordlampe. Dermed gives der mulighed for at lampen kan ændre funktion hvis den øvrige indretning i hjemmet skal laves om. Beslaget til vægmontering medfølger. Denne bordlampe kan både bruges som væglampe og bordlampe. En lang række af dygtige og velrenommerede designere og arkitekter, har gennem årene designet skærme og lamper for Le Klint.

Le Klint er den dag idag en moderne klassiker og forklaringen herpå er uden tvivl de professionelle designer og arkitekter, som står bag disse lamper.

Le Klint skærmene er alle håndlavet og det er idag som da produktionen startede de dygtige foldepiger der står bag de flotte skærme.

Med præcision og fingerfærdighed har de igennem årene omsat designernes modeller i de smukke skærme. Ingen maskine kan erstatte det håndværk, som de udfører.

Inklusiv skærm nr. 2/21 og 406A special stativ

Le Klint 306 Bordlampe/Væglampe Messing – Le Klint kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4995.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.