Design
Louise Campbell for Louis Poulsen

Koncept
Louise Campbell har med LC Shutters tilstræbt at skabe en både komfortabel og atmosfæreskabende belysning i såvel private som offentlige sfærer. Udgangspunktet er en flad aluminiumsplade, der bearbejdes til den klokkeformede skærm. Skærmens mønster standses og præges til to vekselvirkende lag, mellem hvilke lyset slippes ud i et millimeter nøjagtigt mønster. Den 3 mm tykke skærm giver en meget robust lampe, hvilket gør den velegnet lige fra børneværelser til direktionsgange. Det blødgjorte lys giver en behagelig atmosfære i rummet. LC Shutters er smuk i både tændt og slukket tilstand.

Den fjerde lampe i det frugtbare samarbejde mellem Louise Campbell og Louis Poulsen. De farvede folier i denne udgave er kraftigt inspireret af af det japanske forår.

Louise campbells ide med den nye lampe er at skabe en lampe med et minimum af processer. Udganspunket er én skærm. Processen er bogstaveligt skåret ned til tre grundprocesser: drejning af skærmen, presning af mønsteret og maling.

Nu er den her så. LC Shutters er navnet. Navnet skaber associationer til de atmosfæriske lysindtryk som man får når man ved aftentide slentrer igennem en sydeuropæisk by. Skodderne er enten tillukket eller står på klem, en mængde lys-striber trænger ud og giver en dekorativ facade. Lidt privat, intimt, istedet for de meget åbne vinduer i nordeuropa.

LC Shutters Colour – Louis Poulsen kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4695.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.