Design
David Trubridge for David Trubridge

Koncept
Koura Pendel er den spændende serie af belysning fra David Trubridge. Lamperne leveres usamlet for at mindske belastningen på miljøet, men ellers er der rent faktisk fokus på alle processer i produktionen, lige fra råvarer til emballage.

David Trubridge har med pendlen Koura hentet inspiration fra New Zealands oprindelige folk, maorierne, som kalder små ferskvandsrejer, der lever i floder, for Koura. Pendlen tager form fra rejens krop og de fælder rejerne fanges i. For David Trubridge er bæredygtighed en inspirationskilde til både design og produkt. Derfor tager mange af hans designs udgangspunkt i naturen.

Koura Pendelen findes i forskellige størrelser og farver, men der kan også skabes spændende kombinationer når der sættes sammen på tværs af de forskellige serier. Vi har alle hos Lampemesteren skulle samle mindst én lampe så vi selv har prøvet det, og nej det er ikke svært. Husk blot at følge anvisningerne nøje, og tag dig god tid. Lav en god kop kaffe, læs anvisningerne igennem og gå derefter i gang. Er det solskin kan der benyttes en køligt glas hvidvin tilsat lidt lun terrasse.

Pendlen fås i følgende farver: naturlig bambus, lime, orange, gul, aqua, rød, pink, hvid, to sider i hvid og to sider i sort.

Koura Sort Pendel – David Trubridge kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 36500.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.