Design
David Trubridge for David Trubridge

Koncept
Kina Pendel er den spændende serie af belysning fra David Trubridge. Lamperne leveres usamlet for at mindske belastningen på miljøet, men ellers er der rent faktisk fokus på alle processer i produktionen, lige fra råvarer til emballage.

David Trubridge har med pendlen Kina hentet inspiration fra New Zealands oprindelige folk, maorierne, som kalder søpindsvinet for kina. Under piggene på søpindsvinets skal ses et kreativt mønster på overfladen. Dette mønster har været grundlag for pendlens udformning. For David Trubridge er bæredygtighed en inspirationskilde til både design og produkt. Derfor tager mange af hans designs udgangspunkt i naturen.

Kina Pendelen findes i forskellige størrelser og farver, men der kan også skabes spændende kombinationer når der sættes sammen på tværs af de forskellige serier. Vi har alle hos Lampemesteren skulle samle mindst én lampe så vi selv har prøvet det, og nej det er ikke svært. Husk blot at følge anvisningerne nøje, og tag dig god tid. Lav en god kop kaffe, læs anvisningerne igennem og gå derefter i gang. Er det solskin kan der benyttes en køligt glas hvidvin tilsat lidt lun terrasse.

Pendlen fås i følgende farver: naturlig bambus, lime, orange, gul, aqua, rød, pink, hvid, to sider i hvid og to sider i sort.

Kina Bamboo Pendel – David Trubridge kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 6995.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.