Design
Hareide Design for Northern Lighting

Koncept
Illusion Pendel/Gulvlampe Sort tryller på frækkeste facon med vores forventninger til belysning. Lampen formår at kombinerer de funktionelle elementer af belysning og møbler. Det svæver over jorden, hvor vores opfattelse af tyngdekraften udfordres og vores tanker om møbler og lamper smelter sammen i skøn forening.

Illusion Pendel/Gulvlampe Sort kombinerer elegant magi og overraskelsens skumle kunst, hvor den formår at blive omdrejningspunktet for ethvert rum. At det så også er en praktisk sag der kan passe på dine nøgler eller holde en cocktail, ja så skader det jo heller ikke.

Væglampen hænger ud af væggen som en lampe der ved en fejl er teleporteret ind midt i væggen og nu hænger der. Pendlen derimod har snuppet et par anti-tyngdekraft piller og svæver midt i det hele. Vælg mellem de to enkle farver sort og hvid, der formår at sprede lyset på hver deres egen måde.

Tankerne bag illusion serien udspringer af vidundere i det naturlige skandinaviske landskab. Især Kjæragbolten, der er en stor sten som svæver i sprække i et bjerg ved Lysefjorden i Rogaland, Norge.

Illusion Pendel/Gulvlampe Sort – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 9500.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.