Design
Michael Anastassiades for Flos

Koncept

IC C/W2 Væglampe/Loftlampe i Messing balancerer enkelthed og elegance mens der jongleres med form og funktion. De enkle lyskugler der hviler på en spinkel metalstang der modigt står ved sit ophav og stolt oplyser overfladen af messing eller krom.

IC C/W2 Væglampen/loftlampen i Messing stiller som en del af en nytænkende serie hvor der findes Bordlamper, Gulvlamper, Væglamper og Pendler, der alle stædigt holder fast i den bundsolide DNA der kendetegner hele flokken. Det enkle og lette design gør at lamperne passer ind i mange stilarter

Michael Anastassiades formulerer selv inspirationen til serien på følgende måde: “Jeg stødte på et online videoklip af en kontaktjonglør, Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler, flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Da jeg, hypnotiseret af det magiske i hans dygtighed, pludselig ser kuglerne ligge helt stille, ønskede jeg at fange præcis det øjeblik! Og så var det, at jeg faldt over nogle gamle fotografier af Paul Cinquevalli, fanget i kunsten kontaktjonglering. Dette var mit udgangspunkt. Initialerne IC kommer fra de koder, det engelske politi bruger til at definere den opfattede etnicitet på den person de stopper på gaden, når de rapporterer tilbage til stationen. IC1 betyder hvid person eller nordeuropæisk type. IC2 betyder middelhavseuropæisk/spansktalende, IC3 indikerer en afrikansk/afro-caribisk person og så videre, så dette er en legende historie til at definere de forskellige designs.”

Materiale: Base i messing eller krom monteret med opal glasskærm.

Der er dæmper på alle bord- og gulvmodeller.

IC C/W1 Væglampe/Loftlampe Messing – Flos kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 3360.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.