Design
Jan Ejhed og Alexandra Stratimirovic for Luceplan

Koncept
Happy Happy er en let pendel som giver liv på selv de mest spartanske arbejdspladsen. Dens muntre farver gør den også til en egnet lampe til indretning i boliger, offentlige og repræsentative steder.

Happy Happy pendlen, designet for Luceplan er blændfri, og i designet er der gjort særligt opmærksom på visuel komfort. Happy Happy findes i to versioner: med en Opaline hvide skærm, eller med en mørk-lys aluminiumsrist som kan generere et direkte og mere teknisk lys. Dens krop er lavet i ét stykke ved hjælp af en speciel teknik og den kan antage forskellige nuancer af behagelige farver, ved den nemme indsættelsen af ??fire farvede polycarbonat filtre. På denne måde kan lampen lyse i en sagte farvet sideværts og et hvidt lys nedad.

Tro mod Luceplans filosofi, som altid har vist den største omhu for at minimere de miljømæssige konsekvenser af virksomhedens produkter, er Happy Happy lavet af polyethylen, et af de mest genanvendelige plasttyper der er til rådighed på markedet i dag. Den fås til 2 forskellige lysrør, T5 eller T8 som er mere energivenlig.

Happy Happy Pendel – Luceplan kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5063.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.