Design
Paolo Rizzatto for Luceplan

Koncept
En meget utraditionel udendørslampe der på frækkeste vis blander bøtten. Grande Costanza ligner en indendørslampe og sparker frækt til havens look. Tegnet af Rizzatto for Luceplan.

Costanza er nu fyldt 25 år og bliver “Grande”. Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellige stilarter og tidsaldre uden at blive ændret. Costanza er stadig elegant og tidløs.

For at fejre sin vedvarende succes, har Luceplan nu valgt at indføre nye produkter for at vise sin storhed. De samme materialer og den samme teknologi benyttes, umiskendelige tegn på avant-garde design. Grande Costanza balancerer mellem synlighed og delikatesse, og den pryder dens omgivelser med sine enkle, men barske udførsel. Dens lys er altid behageligt, intenst og hjemligt, velegnet til private og offentlige interiør.

Den nye udendørs version er i stand til at give lys til terrasser og have med elegance og effektivitet. Stangen fås i hvid, rust eller aluminium. Der kan vælges mellem jordspyd på 497 mm til at sætte i jorden, almindelig fod i alu, rust eller hvid eller en fod til fastmontering, også i førnævnte farver. Ligeledes skal skærmen tilvælges, hvad enten man vil have rust, off-white eller grøn.

Materiale
Krop og matchende fod i aluminium i hvis, rust eller alu farve samt skærm i polycarbonat i farverne rust, grøn eller off-white. Fod kan vælges enten i standers firkantet, til fastmontering eller jordspyd.

Grande Costanza Udendørslampe – Luceplan kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 13875.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.