Design
Ron Gilad for Flos

Koncept
Goldman bordlampen giver et godt direkte lys. Den er en moderne fortolkning af den klassiske Banklampe.
Kroppen er lavet af aluminium som har fået påført først et messinglag og dernæst er den blevet lakeret. Diffusoren er lavet i klar grøn methacrylat. Optisk omskifter på basen, som kan dæmpes med “Soft Touch”-teknologi. Strømforsyningen er med udskiftelige stik.

Bemærk at Goldman Bordlampen er udstyret med et USB stik bag på foden. Så er der ingen undskyldning for ikke at få ladet mobilen eller tabletten op.

“Banklamper er en af de tidligste former for elektriske lamper. De blev lavet så tidligt som i 1800-tallet. Kroppen blev typisk fremstillet helt igennem af messing og dertil en grøn glasskærm, og har både fungeret som diffud rum oplysning men også til læse- eller arbejdslys. Oprindeligt blev de brugt af bankfolk, der havde lange arbejdsdage, hvor de så på små tal. De havde brug for ekstra lys på deres skrivebord til at gøre deres arbejde lidt lettere. “Goldman”, opkaldt efter en investeringsbank, er udformet som et skridt videre i udviklingen af denne traditionelle lampe, hvor der er indsprøjtet højteknologi og smarte linjer.

Goldman Bordlampe Sortforkromet – Flos kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4088.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.