Design
Successful Living from Diesel with Foscarini

Koncept
Glas grande Pendlen trækker vildt og voldsomt billeder ind på nethinden af de gammelkendte industrilamper man ser i lagerbygninger og fabrikker på verdensplan. Her er industri-lampen dog genopstået og genopfundet som et ikon der hylder den moderne livsstil.

Glas er dog med sin karakter tryllet om fra rå funktion til at fremstå med sin helt egen unikke personlighed som hæver sig over modeluner og basale problematikker som tid og stilarter. Flyttet ind i sin helt egen dimension hvor tiden ikke en faktor.

Alt efter om lyset er tændt eller slukket har lampen sit helt eget liv. Glasskærmens chrome overflade reflekterer elegant og enkelt omgivelserne i slukket tilstand, og når den tændes udstråles en varm glød som et smukt retro-modspil til chromens reflektioner. Lyset fra Glas er både diffust ud gennem skærmen, samt direkte ned under lampen.

Vælg mellem to størrelser kæde-hængte pendler samt den intrigante bordlampe der mystificerer med sit spændende modvægts arrangemenrt.

Successful Living from Diesel lamperne er som oftest bestillingsvarer men de kan normalt være hjemme inden for 1-3 uger.

Glas Pendel Grande – Diesel kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5660.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.