Design
Successful Living from Diesel with Foscarini

Koncept
Fork Grande Pendels skærm er inspireret af den afslappede mode. Her er det en uformel, legende og dynamisk livsstil med opslået telt på en lejrplads.
Syningerne i stoffet og ringene der er monteret, er ikke bare til pynt, men er praktiske løsninger som løser nogle problemer helt enkelt og ligetil, som man ville se det gjort på et par jeans.

Når lyset tændes afsløres et kludetæppe af strukturer og teksturer i lærredet. Det minder om en lampe tændt inde i et telt, og igen er hyggen så smask-hamrende lækker at den er til at skære i.

Lampeskærmen er yderst fleksibel og kan drejes hele 360 grader, hvilket kombineret med bord- og gulvmodellernes fleksible kroppe giver yderst flytbar belysning. Leg, hygge og fornuft i en salig blanding som kombineret med farvevalget skaber mange spændende muligheder.

Vælg mellem bordlamper, gulvlamper samt to størrelser pendler og nu også som væglampe. Skærmene findes i grå og hvid hvor der så yderligere kan vælges krop i grå eller hvid på kryds og tværs.

Successful Living from Diesel lamperne er som oftest bestillingsvarer men de kan normalt være hjemme inden for 1-3 uger.

Fork Grande Pendel Brun – Diesel kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 4587.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.