Design
Verner Panton for &tradition

Koncept
VP4 Rustfri Stål Bord er et frisk indspark til en kendt og elsket lampe. En super mulighed for at anvende den klassiske lampeform fra FlowerPotten i nye sammenhænge og alternative placeringer.

Elegant, enkel, let og luftig fortolkning af Flowerpotten der fanger lidt af pendlens svævende fornemmelse.

FlowerPot VP4 Bordlampe er inspireret af 60’ernes og 70’ernes Flower Power revolution. Inden for design var det svært at undgå at bemærke at der hang en farverig, legende og ´glad´ pendel i restauranter og udstillinger, og meget snart hang den også i alles hjem. Her ses den så i en spændende fortolkning til bordet, reolen ellers sengebordet.

FlowerPot har med sine to cirkler der svæver overfor hinanden længe bevist sine vedvarende design kvaliteter og passer lige så godt ind i vor tid som den favnede de glade 60ére. Diameteren af den øverste sfære er præcist det dobbelte af den nederste hvilket gør at de er i perfekt balance.

Pendlen i denne klassiske og tidsløse serie vandt Gute Form Bundespreis i 1972. søgen efter provokerende og grænsebrydende design der søger at redefinere og genopfinde måderne at kombinere materialevalg, funktion og form. At dette så har en tendens til at ende med tidsløse klassikere fra andtradition er jo så bare en gedigen fordel.

Flowerpot VP4 Bordlampe Poleret Rustfri Stål – &tradition kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2495.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.