Marc Pascal for Dyberg Larsen Koncept Eyoi Yoi Gulvlampen designet af Marc Pascal skaber en dejlig atmosfære med de svævende og luftige sommerfuglevinger der nærmest blafrer rundt om lyskilden. Hvis den virker bekendt kan det være at du har set den i den populære TV serie “Lykke” fra DR1 hvor den har spredt lys og lykke.

Eyoi Yoi Gulvlampen er skabt som en spændende symbiose mellem belysning og kunst. Hver enkelt lampe er skabt individuelt af kunstneren selv, hvilket er med til at gøre hver enkelt lampe helt unik, da de adskiller sig ved at være med deres helt egen kombination af farver.

Marc Pascal arbejder ud fra en bred vifte af interesser, med hovedvægten lagt på eksperimenter med nye materialer og teknikker sammen med forskellige kunstnere, samt lancering af et væld af nye ideer inden for det hastigt voksende produktsortiment men også på eksterne bestillingsopgaver.

Pascall arbejder i sit atelier i Melbourne med en bred vifte af teknikker inden for laserskæring, drejning af metal og træ, sænksmedning og foldning, dye cutting, anodisering, pulverlakering, blæsestøbning samt arbejde i krystal.

Eyoi Yoi Gulvlampe – Marc Pascal kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 14500.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.