Design
Jens Praet & Vibeke Skar for Northern Lighting

Koncept
Evergreen Pendel Lille Messing er en af de lamper der formår at hæve sig over tidens luner og ellers passe ind i noget nær enhver setting. Det er ud fra devisen om at et lys ikke bare er et lys – det er et produkt af den tid, hvor det blev designet. Så når designere revidere lamper fra de foregående årtier, og genopliver klassiske former, trimmer det tidsløse og finder skønheden i for længst glemte detaljer, så er det at magien kan opstå.

Evergreen serien af pendler har blæst nyt liv i nogle ultra tidsløse former, og stiller med to størrelser samt tre forskellige spændende materialer, der bringer det bedste frem i lamperne. Vælg mellem mundblæst (og sandblæst) glas, poleret messing eller behandlet kobber. Alle pendlerne er blanke indeni for at reflektere lyset bedst muligt.

Til Evergreen Pendel Lille Messing kan der også tilkøbes et specielt interaktivt trissesystem som gør det muligt at justere højden. Ledningen skal køres op gennem er hjul der monteres i loftet, hvor efter ledningen kan hæftes fast på væggen, så lampen hænger i den ønskede højde. En unik og dynamisk belysning, der passer til noget nær alle former for indretning.

Evergreen Pendel Lille Messing – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 3250.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.