Design
Successful Living from Diesel with Foscarini

Koncept
Med DUII Mini bordlampen spørger man sig selv om den er lavet af legetøjsbyggeklodser. Man tror næsten at det en figur fra en tegneserie, eller måske en lille nuttet robot.

DUII Mini overrasker og masserer grine-musklen i øjnene med sin legesyge personlighed, lige fra man hører navnet som er en forvanskning af en af Anders Ands nevøers navne. DUIIs base er da også formet som en lille andefod, der doublerer som bakke eller aflæggeplads for nips.
Den leddelte arm, holdt sammen af vingeskruer i bedste Meccano ånd understøtter elegant den afrundede krop.
Afslutningsvis krones værket af lampehovedet der er en underskøn sammensmeltning af en retro billygte, en arbejdshjelm lige ud af byggepladsen samt Diesels varemærke det Mohicaner klippede hoved. 

DUII er en lampe der er skabt til at dække en legende og ukonventionel ånd som spænder over et bredt spektrum inden for alder, stil og tilgang til boligindretning. 

Mini versionen kan også benyttes som væglampe ligeså vel som den vil smykke ethvert sengebord eller hyggehjørne. Vælg mellem den synlige rendegraver-gul eller den elegante robot-grå.

Successful Living from Diesel lamperne er som oftest bestillingsvarer men de kan normalt være hjemme inden for 1-3 uger.

DUII Mini Væglampe/Bordlampe Gul – Diesel kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2000.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.