Design
Successful Living from Diesel with Foscarini

Koncept
Drumbox pendlen er voldsomt inspireret af de lamper, der anvendes af fotografer, og giver ekstrem alsidighed, teknologisk islæt og moderne stil.

De kan placeres og anvendes ekstremt fleksibelt, på de vildeste måder. Serien fremstår med bordlampe, pendel eller gulvlampe, og de kan bruges for sig selv eller i ganske skumle sammenhænge. 

Materialerne i Drumbox har som sagt rødder i Fotostudiet, men der er spændende islæt fra den ??tekniske beklædning. Der er linned med special behandling for at øge lysets refleksion, men ud over lys udstråles der også varme og hygge fra de autentiske folder i stoffet. Derudover er der en stærk super letvægts nylon med varmeforseglede sømme der leder tankerne hen på en dykkers våddragt.

Drumbox lampens ydre i stof styres stringent af det indre metalskelet der fuldender oplevelsen.
Vælg mellem to spændende farver, hvor den hvide giver en diffus oplysning af omgivelserne, med et snert af gul, og den grå version som har en mere markeret kontrast mellem det skærmende stof og lyset der vælter ud. 

 
Successful Living from Diesel lamperne er som oftest bestillingsvarer men de kan normalt være hjemme inden for 1-3 uger.

Drumbox Pendel Hvid – Diesel kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 3509.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.