Design
Peter Natedal & Thomas Kalvatn Egset for Northern Lighting

Koncept
Diva Pendel Valnød er fra fødslen udstyret med et navn der per definition forbindes med ekstravagante og ”larger than life” personligheder. De flamboyante og intrigante kurver i krydsfineren har meget at leve op til, men en ægte Diva lader sig ikke slå ud så let.

Diva Pendel Valnød er altid centrum, også selvom hun er placeret i et hjørne. Der kan vælges mellem en pendel og en gulvlampe, hvor begge formår at være det naturlige attraktive omdrejningspunkt, med deres smækre former. Derudover er der også to forskellige laminerede træsorter med den kølige i Eg eller den mere klassiske i Valnød. De to træsorter er nøje udvalgt grundet deres evne til at kunne skabe svungne og skulpturelle former, der forbliver holdbare og stærke.

Divas kurver er med til sagte og delikat at sprede lyset ud i rummet på smækreste facon. Skyggerne der emmer ud er spiralformede og skaber et design der går i flere retninger, og det er så helt uden 3D briller. Afhængig af beskuerens vinkel ender formen med at give lampen meget forskellige udtryk.

Begge versioner af Diva har inden i kroppen en matteret mundblæst glas diffuser der sørger for at lyset blødes op. Gulvlampen adskiller sig ved en fod i poleret stål samt en dimmer så der kan justeres på lysstyrken. Diva er håndlavet og består af 32 individueller stykker træ, der er samlet med de værktøjer teknikker der kommer fra det traditionelle norske lamineringshåndværk.

Om det er oplyst i natten skumle skygger eller dagens klare ubarmhjertige lys så holde Diva sit løfte om at tilføje glamour og panache.

Diva Pendel Valnød – Northern Lighting kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 14600.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.