Design
Jake Dyson for Jake Dyson Studio

Koncept
CSYS Bordlampe Sølv/Grå lefler på det groveste for den indre teknik-svinehund. Der er simpelthen spillet på alle tangenter inden for valg af tekniske løsninger, materialer samt opbygningen af lyskilden. LED panelet er opbygget på en banebrydende måde hvor der nu er inkorporeret Heat Pipes, som vi for eksempel kender det fra bærbare computere.

Heat-Pipes er en effektiv og pladsbesparende måde at sikre effektiv køling. Netop kølingen kan være et problem for LED da levetiden hænger sammen med effektiv køling. CSYS serien er designet til at skulle fungere i 37+år, og det er endda ved op til 12 timers daglig brug hver dag. Den følsomme lysdæmper, på kroppen, gør det til en leg at styre lyset, med Touch-funktionen.

De tekniske løsninger på CSYS Bordlampe Sølv/Grå er på grænsen til dobbelt konfekt med ekstra flødeskum. Her er simpelthen de lækreste feinschmecker løsninger for alle pengene. Kroppen kan rotere 360˚ og hovedet kan flyttes både horisontalt og vertikalt. Selve flytningen er uhyre præcis og er en fryd for øje og fingre. Man får helt lyst til at justere en gang til bare for at mærke hvor godt det kan gøres.

Gulvlampen samt bordlampen med Clamp kan vælges i sort og sølv, hvor bordlampen med fod yderligere findes i kombineret sort/sølv samt rød og grå. CSYS Bordlampe Sølv/Grå leverer et dejligt varmt og hvidt lys der ikke blænder og så er det ekstremt nemt at styre. Her er tale om en lampe der er voldsomt velegnet til læselys og arbejdslys.

Lanceret i 2013

CSYS Bordlampe Sølv/Grå – Jake Dyson kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 5400.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.