Design
Paolo Rizzatto for Luceplan

Koncept
Costanzina Skærm Mistic White er nu kommet som et spændende frisk pust til den tidsløse Costanzina serie. Costanzina er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til. Costanzina blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellige stilarter og tidsaldre uden at blive ændret i sin grundform. Costanzina er stadig elegant og tidløs.

For at fejre sin vedvarende succes, har Luceplan nu valgt at indføre nye produkter for at sikre at også klassikerne kan få lov til at danse moderne. Det er her at Costanzina Skærm Mistic White kommer ind i billedet da de nye farver både pryder den nye lamper fra Luceplan men de passer skam også på ældre udgaver, som kan får en ”plastikoperation”.

Her er de nye farver Primary Red, Liquorice Black, Petroleum Blue, Smart Yellow, Concrete Gray og den klassike white der har fået lov til at forblive hvid. Costanzina balancerer mellem synlighed og delikatesse, og den pryder dens omgivelser med sin enkle, men barske udførsel.

Vælg mellem Bordlamper, Gulvlamper, Væglamper og Pendler i denne smukke serie, hvor der nu også kan vælges krop i Sort eller Hvid ud over den klassiske i Alu.

Costanzina Skærm Mistic White – Luceplan kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 390.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.