Design
Paolo Rizzatto for Luceplan

Koncept
Costanzina Bordlampe Sort/Edgy Pink er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen. Costanzina blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellige stilarter og tidsaldre uden at blive ændret i sin grundform. Costanzina er stadig elegant og tidløs.

For at fejre sin vedvarende succes, har Luceplan nu valgt at indføre nye produkter for at sikre at også klassikerne kan få lov til at danse moderne.

Her er de nye farver Primary Red, Liquorice Black, Petroleum Blue, Smart Yellow, Concrete Gray og den klassike white, der har fået lov til at forblive hvid.

I Costanzina Bordlampe Sort/Edgy Pink er det de samme materialer og den samme teknologi der benyttes, med de umiskendelige tegn på avant-garde design. Costanzina balancerer mellem synlighed og delikatesse, og den pryder dens omgivelser med sin enkle, men barske udførsel.

Dens lys er altid behageligt, intenst og hjemligt, velegnet til private og offentlige indretninger, hvor specielt valget af den populære E14 fatning er med til at give bredde.

Vælg mellem Bordlamper, Væglamper og Pendler i denne smukke serie, hvor der nu også kan vælges krop i Sort eller Hvid ud over den klassiske i Alu.

Costanzina Bordlampe Sort/Edgy Pink – Luceplan kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 1755.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.