Design
Paolo Rizzatto for Luceplan

Koncept
Costanza Pendel Shaded Stone er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen. Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellige stilarter og tidsaldre uden at blive ændret i sin grundform. Costanza er stadig elegant og tidløs.

For at fejre sin vedvarende succes, har Luceplan nu valgt at indføre nye produkter for at sikre at også klassikerne kan få lov til at danse moderne. Her er de nye farver Primary Red, Liquorice Black, Petroleum Blue, Smart Yellow, Concrete Gray og den klassike white der har fået lov til at forblive hvid.

I Costanza Pendel Shaded Stone er det de samme materialer og den samme teknologi der benyttes, med de umiskendelige tegn på avant-garde design. Costanza balancerer mellem synlighed og delikatesse, og den pryder dens omgivelser med sin enkle, men barske udførsel.

Dens lys er altid behageligt, intenst og hjemligt, velegnet til private og offentlige indretninger, hvor specielt valget af den populære E27 fatning er med til at give bredde.

Vælg mellem Bordlamper, Gulvlamper, Væglamper og Pendler i denne smukke serie, hvor der nu også kan vælges krop i Sort eller Hvid ud over den klassiske i Alu.

Costanza Pendel Shaded Stone – Luceplan kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2815.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.