Design
David Trubridge for David Trubridge

Koncept
Coral Pendel Lime 40 er den spændende serie af belysning fra David Trubridge der er grøn, selv når den er en anden farve. Lamperne leveres usamlet for at mindske belastningen på miljøet, men ellers er der rent faktisk fokus på alle processer i produktionen, lige fra råvarer til emballage netop for at køre den grønne linje.

For lampernes design spiller naturen også ind, da den har været inspirationen til formerne. Flax serien får sit sirlige mønster fra hør planten, Coral fra koraller og Floral får det sjovt nok fra en smuk blomst, som David lod forføre af på en vandretur.

Coral Pendel Lime 40 findes i forskellige størrelser og farver men der kan også skabes spændende kombinationer når der sættes sammen på tværs af de forskellige serier. Vi har alle hos Lampemesteren skulle samle mindst én lampe så vi selv har prøvet det, og nej det er ikke svært. Husk blot at følge anvisningerne nøje, og tag dig god tid. Lav en god kop kaffe, læs anvisningerne igennem og gå derefter i gang. Er det solskin kan der benyttes en køligt glas hvidvin tilsat lidt lun terrasse.

Pendlen, Coral, fra David Trubridge er inspireret af koralrev, hvor mange strukturer gør sig gældende. For David Trubridge er bæredygtighed en inspirationskilde til både design og produkt, derfor tager mange af hans designs udgangspunkt i naturen. Pendlen leveres som samlesæt for at reducere ressourcespild ved transport. Pendlen fås i følgende farver: naturlig bambus, lime, orange, gul, aqua, rød, pink, hvid, to sider i hvid og to sider i sort.

Coral Lime Pendel – David Trubridge kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2995.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.