Design
Space Copenhagen for &tradition

Koncept
Copenhagen SC7 Matt Black Pendel blev designet med solid inspiration fra det maritime, da gaslamper fra hovedstadens havneanlæg kraftigt influerede formen. Selve grundformen blev moderniseret i processen men den lakerede metalskærm, der spændes fast på ledningen med udspændt buet metal emmer af den historiske baggrund.

Udgangspunktet var at skabe et design, der ville tillade brugen af forskellige metaller, men også, at designet skulle virke ud fra en rent skulpturel vinkel med en enkel afslutning. Copenhagen SC7 Matt Black Pendlerne er skabt med et enestående øje for detaljer og fokus på overfladestruktur, her er det klassiske kombineret med det moderne på en unik måde.

At Space Copenhagen har stor erfaring som indretningsarkitekter er ikke nogen hemmelighed, og dette er da også synligt i den omhu der er lagt i designet. Fleksibiliteten der er bygget ind i lampen og den opmærksomhed der er lagt i detaljerne er grænsende til voldsom. Selv mængden af lys, der kommer ud af pendlen, var nøje planlagt fra starten. Skærmen er størst på midten og indsnævres i top og bund, hvilket er med til at give fylde og tyngde, samtidig med at beskueren beskyttes fra at kigge direkte ind i lyskilden.

Copenhagen SC7 Matt White Pendel – &Tradition kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2795.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.