Design
Cecilie Manz
forLightYears

Koncept
Den beskedne og uprætentiøse Caravaggio Matt Black P2 pendel byder velkommen til et nyt familiemedlem. Den mat sorte pendel. Den helt matte overflade tilfører en sjælden stoflighed og dybde til det enkle og tidløse design. Cecilie Manz’ kærlighed til de sorte, grå og afdæmpede farvetoner kommer til udtryk i farvevalget.

At skabe en enkel, blød form til henholdsvis en lille og stor Caravaggio Pendel har været det overordnede mål med Cecilie Manz’ Caravaggio serie i fem forskellige størrelser. Undervejs i designprocessen har kurven antaget flere forskellige former, men fremstår her i en udgave med en feminin kurve.

Skærmens dybde gør, at pendlen ikke blænder – uanset hvor højt den placeres. Caravaggio er i øvrigt forsynet med et hul i toppen. Det sikrer et opadrettet lys, der oplyser såvel ophænget som ledningen.

Caravaggio pendlen er kendetegnet ved et direkte lys uden generende blænding. Derudover bidrager pendlen naturligvis til den almene rumbelysning i kraft af oplyset i toppen af pendlen.

Caravaggio P2 Pendel Matt Black 6m – Lightyears kan netop nu købes hos Lampemesteren.dk for 2600.00 kr.

Klik her for at købe produktet hos forhandleren.